Ďuro Č. 25. 07. 2009 21:28 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [2][1] RE: RE: Krčma Ja som sa práve vrátil z košickej krčmy zvanej Kembridž. Asi sa tak volá preto, že sú tam všetci strašne múdri. Mudrci, učenci, filozofi. Ako v každom pohostinstve všade na planéte. :-) |
|
Saš 25. 07. 2009 20:56 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][2] RE: Krčma to mi pripomína osadu Krvavé šenky, ktorá je súčasťou dediny Lehota pri Nitre. Raz sme tadiaľ prechádzali ;-) |
|
Fenris 13 25. 07. 2009 20:43 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [4][3] RE: RE: Krčma
Ta se nachází v Praze kousek od Staroměstského náměstí… mají tam dobré buřty na pivu a výborné pečené koleno :-) |
|
DreamChaser 25. 07. 2009 20:06 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][4] RE: Krčma Já bych řek, že normálně „Krčma“ :-) |
|
Igo 25. 07. 2009 19:43 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][5] RE: Krčma
V rodnej dedine mojej zeny maju krcmu, ktorej sa hovori U troch soplov. |
|
Sarazin 25. 07. 2009 18:20 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [7][6] Krčma Krčmy máme radi všetci slovania, no nie? =) Už dávnejšie uvažujem, ako by sa mohla volať taká typicky slovanská krčma??? |
|
Braňo 21. 07. 2009 18:51 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [8][7] RE: RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ A keď sa im už niekto dotrepal k Moskve, mali dosť nepríjemný zvyk dotrepať sa sem :-) K tomu slovanskému alkoholizmu som raz čítal úvahu, o tom aká je najhoršia chyba západného sveta: Medzi Slovanmi šíria nízko percentný alkohol (pivo, víno), ktorý vytláča rôzne varianty tradičnej pálenky (vodka, slivovica…) a tak sa prvý krát v dejinách môže stať, že Slovania konečne vytriezvejú :-) |
|
Ďuro Č. 20. 07. 2009 15:23 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][8] RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ Iste, brutálny alkoholizmus patrí k veci. :-) Aj istý… Spáda to volá „mámvpi*izmus“. Nie sme prchké povahy ako Kelti alebo Vikingovia. My sa naštveme až keď nám už fakt niekto tvrdo skáče po hlave. Rusi to majú podobné. Kým sa niekto nedotrepal až k Moskve, tak ich to skoro nezaujímalo. ;-D |
|
Igo 20. 07. 2009 14:51 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][9] RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ
A nie su to ti isti? Ja som zo zapadu ;-) |
|
viridis 20. 07. 2009 14:22 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][10] RE: RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ
Alebo ožranov. ;) |