Pridať nový príspevok  
Zobraziť   príspevkov na stranu   

Ďuro Č.
25. 07. 2009 21:28

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: RE: Krčma

Ja som sa práve vrátil z košickej krčmy zvanej Kembridž. Asi sa tak volá preto, že sú tam všetci strašne múdri. Mudrci, učenci, filozofi. Ako v každom pohostinstve všade na planéte. :-)

Saš
25. 07. 2009 20:56

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [6][2] RE: Krčma

to mi pripomína osadu Krvavé šenky, ktorá je súčasťou dediny Lehota pri Nitre. Raz sme tadiaľ prechádzali ;-)

Fenris 13
25. 07. 2009 20:43

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][3] RE: RE: Krčma

Já bych řek, že normálně „Krčma“ :-)

Ta se nachází v Praze kousek od Staroměstského náměstí… mají tam dobré buřty na pivu a výborné pečené koleno :-)

DreamChaser
25. 07. 2009 20:06

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [6][4] RE: Krčma

Já bych řek, že normálně „Krčma“ :-)

Igo
25. 07. 2009 19:43

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [6][5] RE: Krčma

Krčmy máme radi všetci slovania, no nie? =) Už dávnejšie uvažujem, ako by sa mohla volať taká typicky slovanská krčma???

V rodnej dedine mojej zeny maju krcmu, ktorej sa hovori U troch soplov.

Sarazin
25. 07. 2009 18:20

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [7][6] Krčma

Krčmy máme radi všetci slovania, no nie? =) Už dávnejšie uvažujem, ako by sa mohla volať taká typicky slovanská krčma???

Braňo
21. 07. 2009 18:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [8][7] RE: RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ

A keď sa im už niekto dotrepal k Moskve, mali dosť nepríjemný zvyk dotrepať sa sem :-)

K tomu slovanskému alkoholizmu som raz čítal úvahu, o tom aká je najhoršia chyba západného sveta: Medzi Slovanmi šíria nízko percentný alkohol (pivo, víno), ktorý vytláča rôzne varianty tradičnej pálenky (vodka, slivovica…) a tak sa prvý krát v dejinách môže stať, že Slovania konečne vytriezvejú :-)

Ďuro Č.
20. 07. 2009 15:23

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][8] RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ

Iste, brutálny alkoholizmus patrí k veci. :-) Aj istý… Spáda to volá „mámvpi*izmus“. Nie sme prchké povahy ako Kelti alebo Vikingovia. My sa naštveme až keď nám už fakt niekto tvrdo skáče po hlave. Rusi to majú podobné. Kým sa niekto nedotrepal až k Moskve, tak ich to skoro nezaujímalo. ;-D

Igo
20. 07. 2009 14:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [10][9] RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ

Alebo ožranov. ;)

A nie su to ti isti? Ja som zo zapadu ;-)

viridis
20. 07. 2009 14:22

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][10] RE: RE: RE: RE: RE: RE: Západ vs. Východ

Ozralov.

Alebo ožranov. ;)