Pridať nový príspevok  
Zobraziť   príspevkov na stranu   

krvaj
08. 06. 2009 13:23

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] galéria

A teraz k téme: Zaujímalo by ma Ďuro, čo chystáš do galérie?

Ďuro Č.
04. 06. 2009 22:40

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Sancty: 28. 8. - takže si vychutná celé leto. :-)...

Sancty: 28. 8. – takže si vychutná celé leto. :-)

Lívia: Vďaka! ;-D

Lívia
04. 06. 2009 22:37

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][3] RE: RE: RE: Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa...

Mno, Sancty, ty vieš ale potešiť človeka. :)

Ozaj, Ďuro, pekné to tu máš. :)

Sancty
29. 05. 2009 23:33

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][4] RE: RE: Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa...

August? A koľkého? No schválne, som zvedavý. Imho, Zoru ešte len čakajú parné dni. Vysoké tehotenstvo, do toho tak cez 30°C horká, mno, Andrejka by jej vedela porozprávať.

Ďuro Č.
29. 05. 2009 21:39

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [6][5] RE: Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa...

Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sakra tajil?:-)

Ty to nevieš? Už máme brucho ako janičiarsky posvätný kotol a zvnútra naň niekto odušu bubnuje. ;-D

Dream: Asi tak. Všetko bude, a cítim sa autorsky vo forme, v tomto problém nie je, len teraz potrebujem čas…

Macejko
29. 05. 2009 21:30

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa...

Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sakra tajil?:-)

DreamChaser
29. 05. 2009 21:01

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [8][7] RE: RE: Vaše otázky, moje odpovede

Já to chápu a taky ňejak nenaléhám :-) jen si dej na čas, ať Kornel i Rogan stojí za to! :-)

Ďuro Č.
29. 05. 2009 20:54

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [9][8] RE: Vaše otázky, moje odpovede

Ale když nebude v té sbírce, tak kde teda bude? :o V Báthorym asi těžko a do Pevnosti bude moc dlouhá (teda pokud to má být novela, jak jsi avizoval, a ne „jen“ povídka…)

Do Pevnosti sa bez problémov zmestí 50 normostrán… a viac tá poviedkonovela mať nebude. Čím netvrdím, že bude v Pevnosti. Buď bude v tej zbierke… alebo tak ľahko nebude. Ľudia, trochu pochopte, že pracujem na životnom diele (Kornel) a moja žena v auguste porodí. Všetko ostatné (zbierka, slovenský Rogan, sľúbené poviedky do Pevnosti a Fantázie) je teraz vedľajšie…

Za všetku trpezlivosť a prípadný nedostatok Rogana budete revanšovaní Báthorym, ktorý bude… proste, nejakí Bohatieri a Černokňažníci budú počuť veľké hlasné spláchnutie, keď nastúpi na scénu Kornel. :-)

DreamChaser
29. 05. 2009 20:25

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [10][9] RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vaše otázky, moje odpovede

Ale když nebude v té sbírce, tak kde teda bude? :o V Báthorym asi těžko a do Pevnosti bude moc dlouhá (teda pokud to má být novela, jak jsi avizoval, a ne „jen“ povídka…)

Ďuro Č.
29. 05. 2009 10:09

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][10] RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vaše otázky, moje odpovede

Nevím, jak kdo, ale já si na knihu radši počkám, než abych oželela Rogana.

To je síce pekné, Lenka, ale my s Robertom máme rodiny a musíme ich niečím živiť, takže ešte jedna kniha tento rok MUSÍ byť… ;-)))