krvaj 08. 06. 2009 13:23 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] galéria A teraz k téme: Zaujímalo by ma Ďuro, čo chystáš do galérie? |
|
Ďuro Č. 04. 06. 2009 22:40 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Sancty: 28. 8. - takže si vychutná celé leto. :-)... Sancty: 28. 8. – takže si vychutná celé leto. :-) Lívia: Vďaka! ;-D |
|
Lívia 04. 06. 2009 22:37 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [4][3] RE: RE: RE: Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa... Mno, Sancty, ty vieš ale potešiť človeka. :) Ozaj, Ďuro, pekné to tu máš. :) |
|
Sancty 29. 05. 2009 23:33 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [5][4] RE: RE: Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa... August? A koľkého? No schválne, som zvedavý. Imho, Zoru ešte len čakajú parné dni. Vysoké tehotenstvo, do toho tak cez 30°C horká, mno, Andrejka by jej vedela porozprávať. |
|
Ďuro Č. 29. 05. 2009 21:39 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][5] RE: Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa...
Ty to nevieš? Už máme brucho ako janičiarsky posvätný kotol a zvnútra naň niekto odušu bubnuje. ;-D Dream: Asi tak. Všetko bude, a cítim sa autorsky vo forme, v tomto problém nie je, len teraz potrebujem čas… |
|
Macejko 29. 05. 2009 21:30 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sa... Počkaj, porodí v auguste? To si koľko pred nami sakra tajil?:-) |
|
DreamChaser 29. 05. 2009 21:01 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [8][7] RE: RE: Vaše otázky, moje odpovede Já to chápu a taky ňejak nenaléhám :-) jen si dej na čas, ať Kornel i Rogan stojí za to! :-) |
|
Ďuro Č. 29. 05. 2009 20:54 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [9][8] RE: Vaše otázky, moje odpovede
Do Pevnosti sa bez problémov zmestí 50 normostrán… a viac tá poviedkonovela mať nebude. Čím netvrdím, že bude v Pevnosti. Buď bude v tej zbierke… alebo tak ľahko nebude. Ľudia, trochu pochopte, že pracujem na životnom diele (Kornel) a moja žena v auguste porodí. Všetko ostatné (zbierka, slovenský Rogan, sľúbené poviedky do Pevnosti a Fantázie) je teraz vedľajšie… Za všetku trpezlivosť a prípadný nedostatok Rogana budete revanšovaní Báthorym, ktorý bude… proste, nejakí Bohatieri a Černokňažníci budú počuť veľké hlasné spláchnutie, keď nastúpi na scénu Kornel. :-) |
|
DreamChaser 29. 05. 2009 20:25 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][9] RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vaše otázky, moje odpovede Ale když nebude v té sbírce, tak kde teda bude? :o V Báthorym asi těžko a do Pevnosti bude moc dlouhá (teda pokud to má být novela, jak jsi avizoval, a ne „jen“ povídka…) |
|
Ďuro Č. 29. 05. 2009 10:09 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][10] RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vaše otázky, moje odpovede
To je síce pekné, Lenka, ale my s Robertom máme rodiny a musíme ich niečím živiť, takže ešte jedna kniha tento rok MUSÍ byť… ;-))) |