Krstíme DIABLOVU PEVNOSŤ i ĎÁBLOVU PEVNOST! ;-)

V Bratislave a Brne...

Diablova pevnosť

Srdečne všetkých priaznivcov i náhodných okoloidúcich pozývam na uvedenie slovenského i českého vydania Dobrodružstiev kapitána Báthoryho 3 do predaja.

Krst slovenskej Diablovej pevnosti (vydavateľstvo Slovart) sa uskutoční v stredu 30. novembra o 17.00 v kníh­kupectve Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave. Podujatie začne PRED kníhkupectvom. Súčasťou programu bude totiž živá ukážka protitureckých bojov. O duel uhorského a osmanského bojovníka (možno príde Báthory osobne) sa postarajú členovia šermiarskych skupín „Balassova jednotka hajdúchov“ a „Templári z hradu Bagras“. Očakávajte bohaté dobové kostýmy, zbrane a rinčanie ocele. Kto prežije súboj ;-), je srdečne pozvaný dovnútra, kde už bude pódium patriť moderátorovi Dadovi Nagyovi. Samozrejmou súčasťou podujatia je aj beseda a autogramiáda.

Krst českej Ďáblovy pevnosti (vydavateľstvo Brokilon) sa uskutoční na podujatí FénixCon v sobotu 3. decembra na pravé poludnie v bare hotela Slovan, Lidická 23, Brno. Moderuje a krstný drink nalieva Zdeněk Šaman Zachodil, vzápätí sa uskutoční autogramiáda. Príďte všetci, čo máte nohy. Ostatní sa dajte doviezť! ;-)